HomeCurriculum VitaeMijn KorenMijn WerkFotoalbumConcertenLinksContact
 
 


Touch of Matrix

Een bewustzijnsmethode die letterlijk en figuurlijk alles in beweging brengt. De theorie is grotendeels gebaseerd op inzichten van Günther de Jong, de man achter Touch of Matrix. Dit alles wordt ondersteund door de kwantumfysica, de wetenschap die zegt dat alles uit licht en energie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Die verbinding noemen we het morfogenetisch veld. Het netwerk van verbindingen in jouw hersenen is te vergelijken met het internet van de compter. Dit netwerk van verbindingen maakt dat niets onmogelijk is.

Wil jij je grens verleggen?  Wil je aan de slag?

Dan zijn de volgende vier zinnen een start:

-Ik ben bewust
-Ik accepteer
-Ik omarm

-Ik laat los in liefde en dankbaarheid


We maken allemaal gebeurtenissen mee in ons leven, mooie en minder mooie. Maar...wat doen we er mee? Of heb je het al ergens een plek gegeven?

Als we de computer als metafoor gebruken dan zou dat betekenen dat je alle gebeurtenissen als een programma op je harde schijf zet. Dat is in het begin niet zo'n probleem, jouw harde schijf kan dat wel aan. Bij heel veel gebeurtenissen raakt de harde schijf vol, jouw computer gaat steeds minder functioneren, je wordt langzamer en de verbinding met internet wordt verstoord. Je raakt overvol met zorgen, angsten en klachten. Je zoekt in eerste instantie bij de reguliere geneeskunde. Als dit onvoldoende resultaat geeft dan zoek je verder. Je harde schijf blijft echter vol. Het wordt een langdurig proces die je graag wilt doorbreken. Het verstand zit in de weg en er wordt zelfs gezegd data het tussen je oren zit. Het gevolg is dat je blijft zitten met vage klachten die maar niet weg willen gaan. Je raakt uit balans. Het verstand is één van de grootste blokkades.


Touch of Matrix zorgt ervoor dat jij een goede verbinding maakt met jouw harde schijf. Touch of Matrix noemt dit je ware ik. Hierdoor wordt je verstand 'uitgeschakeld'. Door een goede verbinding gaat jouw systeem helemaal vanzelf aan het werk. In zeer korte tijd zijn blokkades of oude thema's eenvoudig te verwijderen van je harde schijf. Daardoor kom je steeds meer in balans, zowel fysiek, emotioneel en mentaal. Je betn beter in staat je unieke talent te ontdekken en daarnaar te leven. Geloof je het niet? Je hoeft het ook niet te geloven. Het enige wat je hoeft te doen is je open te stellen en het te laten gebeuren. Wanneer je verstand buitenspel wordt gezet, zal je verrast zijn wat jouw systeem allemaal kan.


Een sessie duurt  ongeveer 1 1/2 uur. soms heb je aan één sessie genoeg en kan je weer verder.


Informatie bij:

Agnes Kauffman

Pluimgras 25

1441 WS Purmerend

0612647096


 

Terug